En annorlunda Morsdag

Min första morsdag blev lite annorlunda,  denna dagen började med att jag sov mindre bra inatt då Emilia vaknade flera gånger inatt av värk i tandköttet och feber, det är mu dags för rond två av tänder, överkäken får man inte lov att röra och den är öm. Denna gången fick hon dessutom feber så hon är kinkig.
 
Dessutom sa min mobil upp sig, den startade inte igår kväll. Får lämna in den på reparation idag och hoppas på att de går på garantin om inte annat så på hemförsäkringen (antingen att reparationskostanderna betalas eller så betalar de ut 75% av nypriset) då jag va smart "eller inte" att ta egen försäkring på den.   
Men jag ska endå njuta av tårta och kaffe senare :-)
 


Det går inte hela vägen än....

... men snart så! 
Emilia har börjat mer att intressera sig för och komma framåt. Därav att hon ställer sig på alla fyra men när steget framåt ska tas så tar de slut. Men en dag kommer det. Dessutom har hon börjat ställa sig mot oss, bord etc finns inte på hennes karta än. Och öppna kökslådor osv när man.går runt med lär och gå stolen är ett stort nöje i vardagen. Medan mamman muttrar för sig själv och förbannar sig själv över att inte ha fått dit barnskydden :-)

Så Emilias utveckling går nu i ruskig fart.. för fort. 
Annars tar vi en lugn och mysig helg hos mormor, sover här hela helgen. Inget planerat då vädret inte ska vara det allra bästa, så mys inomhus och diverse träning (för E) är våran sysselsättning :-) Vad gör ni?

Trevlig fredag till er alla!

Önskar en trevlig fredag till er alla! 
Här väntar man på att mamma/mormor ska komma vid 12 och då åker vi hem till min kusin på besök (massage) under väntan passar Emilia på att sova lite. Kan säga att det är skönt när hon sover sitt "längre" pass en gång om dagen igen. Och igår gjorde hon nytt rekord och var uppe 4 timmar innan hon ville vila en sista gång innan natten. 

Så det ska bli en trevlig fredag men här åker gummistövlarna på! Måste flika in att jag älskar min nya frisyr! :-)

Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se

HannaVic logotype