Mindre bra med sömn inatt...

... tur var så är jag ledig idag och ska jobba kvällspass ons+torsdag. För inatt eller sent igår kväll vaknade Emilia snorig och tät i näsan. Vilket ledde till att denna mamma fick sova med sessan i den bäddbara soffan hos mormor (sover annars själv i den) och fått vakna 5-6ggr inatt för pipetter och skölj hade vi ju inte... så E vaknade ju varje gång hon inte kunde andas ordentligt. Stackarn. 

Men gissar på att omgång 2 av tänder är pågång, hennes framtänder skiner igenom tandköttet som solen själv och är svullet. Sist blev hon ju förkyld oxå men bara ett par dagar tills de hade brutit ut. Så hoppas på de blir likadant nu med <3
Men annars är hon ju sitt glada, spralliga jag när hon är vaken och nöjd över att fått lite lösning 7 näsan så man kan andas :-)

När mammas hjärta blev lite större

Åh min älskling, helt plötsligt blev du lite större. Ursäkta min frånvaro, men jobbhelg och blogg gick inte direkt ihop alls kan man säga. 

Men vi har haft en helt okej helg endå, lördagseftermiddagen bjöd oss på en trevlig fika med massa släktingar och en liten presentation av en totalt underbar dryck i hälsoväg. Något jag själv dricker, vill ni veta mer kontakta mig via mail (katrimarika@live.se) eller läs på denna sida! En dryck som alla människor behöver fullproppat utan massa onödiga tillsatser helt enkelt.

Men idag har jag jobbat klart och en ledig dag imorgon gryr innan 3 dagars jobb igen. Hörde att de ska bli sommar från och med onsdag, inte en dag för sent! :-)

Men åter till början, vi fick sänka sängen till E nu när hon har kommit på att man kan försöka sig på att ställa sig upp mot andra saker än oss. 

Emilia 8 månader

Nu har skruttan sin 8 månaders dag idag :-)
Vad tiden springer som jag påpekar varje månadsdag. 

Men hon gör nya utvecklingar och saker varje dag, vilket gör att jag knappt minns vad hon lärt sig sedan hon var 7 månader. 
Men Emilia kan ställa sig upp från liggande position med hjälp, ålar sig mer framåt och gör mer till försök att krypa än innan och lyckas nästan helt!
Dessutom har hon börjat gåträna och tokälskar det. Hon har börjat visa att hon vill äta själv men har inte vågat låta henne göra de riktigt än. Sedan så har Emilia fått två tänder i nedrekäken och de i övre är pågång, känns väldigt spetsigt. 
Till råga på allt har hon börjat prata som en tok, visar att hon kan vissa ord minsann. Och vinka är poppis! 

Säkert en massa mer hon lärt sig men man har glömt av de på väge!

Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se

HannaVic logotype