Första advent

Vill bara önska en fortsatt mysig första advent till er alla!

Förlossningsjuornalen

Jag tog och beställde hem min förlossningsjournal, vad mycket som man inte riktigt hängde med om på plats som stod där. Speciellt tider etc, på vad som skedde var&när. Tycker sådant är kul att spara, så man kan kika tillbaka ibland och försöka minnas ♥ Lika bra att beställa hem då de faktiskt inte kostade något, iofs så kostar det aldrig något i journalväg mer än om de behöver kopiera sidor, men det handlar om enstaka kronor!
 
 

Fredag till min ära

Nu var det fredag igen! Veckorna går fort, tycker att tiden går fort trots att jag och Emilia inte hinner med speciellt mycket under dagarna, för wips så är klockan 18 och Sami kommer hem från jobbet.
 
Men dagarna är mysiga med snutten, vi är på promenad en gång om dagen runt 40-50min med barnvagnen och oftast sover hon så sött eller bara ligger där tyst och funderar. Annars har hon blivit väldigt lugn av sig, skriker knappt (utom när hon ska ha mat, de ska ske direkt) ingen magknip, älskar att bada, är för det mesta tillfreds med livet. Hon har börjar ge mer respons och det är så ljuvligt, det kommer flera leenden och skratt. Men vet inte om det ännu är reflex-artat eller inte, för hon verkar ge den responsen när något är kul.
Hon sover fortfarande för de mesta, men man kan ju inte förvänta sig något annat av en bebis som är lite mer än 1 månad. Men de är skönt, för på natten vaknar hon 2ggr dvs mellan att hon somnar runt 22-23 och äter sista gången 06-07, så ofta vaknar hon första gången vid 02-03. (räknar natten mellan 23-06)
 
Hon är så stark i nacken! Alla har kommenterat detta sedan början men nu lade jag henne igår på mage för att se och hon lyfter på huvudet helt, men lika fort går den ner :-) Och hon börjar tycka att det är kul och ligga i babygymmet och kolla runt, samma vad gäller babblarna på youtube. Trodde de skulle dröja längre, men enligt sköterskan på bvc så följer hon med ovanligt mycket och tidigt. Man blir lite glad då :) Ska bli kul och se när hon hittar sina fötter, börjar krypa och vända på sig! ♥ Men först ska detta året ta slut, hon ska få bli 2 månader (på julafton!)
 
En bild på Emilia och Sami när hon var 2 veckor ♥
 
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se

HannaVic logotype