New in

Att man inte bara kan göra något annat än att älska VS! Doftar så ljuvligt, idag kom min body mist från eleven och är så nöjd! Kommer bara köpa fler och fler framöver. ♥
 
Nu måste jag planera min lunch och sen bär det av för återintroduktion på jobbet! Hoppas på ett bra samtal under dagen också, skulle vara bra för mig.
 
 

Healty food

Har samlat mina favoriter som jag brukar äta till frukost. Idag blev det kokt ägg, kvarg m. naturella cashewnötter och banan samt finnscrisp med tonfisk och avokado ♥ bjöd med mig av en finncrisp till sambon.
Kan säga att enda sedan jag började äta mer nyttig mat så känner jag mig hungrigare, piggare och gladare! Det är skönt att vakna på morgonen och känna hunger! Det gjorde jag aldrig förr när jag bara drog i mig ett par mackor eller så.
 
Har även blivit hel besatt av kiwi, det är ju så underbart gott!
 
 
 
 
 

Victoria´s Secret

Jag kunde inte hålla mig, enda sen jag var på taxfree på Landvetter och besökte VS, så älskade jag just denna doften väldigt mycket.♥ Så jag tog och beställde hem den! Jättebra att en av mina favoritaffärer på nätet sålde den. 
 
 
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se

HannaVic logotype