Min groda

3 månader har passerat och påväg in i den 4:e ♥ Min lilla groda, hon har utvecklats så mycket.
Hon har hittat rösten, griper tag i saker, har väldans humörsvägningar och tränar för fullt på det här med at vända sig. Ibland ser jag att hon är så lat och skriker för att jag ska vända på henne hihi. Hon lyssnar även och försöker se vart ljudet kommer ifrån och har alltid livliga diskussioner för sig själv!
 
Men idag är det lördag, igår mådde jag som en potta skit. Hade så ont i nacken att jag knappt ville håla i E, men var ju tvungen då jag var hemma själv med hjärtat ♥ men efter att ha vilat hela kvällen och lade mig för natten strax efter 21 så är värken borta. Skönt, för idag vankas det fika hos svägerskan. Lite firande för att hon fyller om snart! Och så väljer vi sova över hos E´s farmor, kan behöva avlastingen så jag inte får ont igen.. 
 
Såhär somnade E igår på Sami ♥ inför natten, redan 19.30.
 
 

Aktivitetsarmband

Igår fick jag veta vad jag ska få i födelsedagspresent! Även om jag nu fyller först i mars så ville Sami nte riskera att jag går och köper det åt mig själv då han vet att jag vart sugen på en sådan. Så han hade beställt ett aktivitetsarmband till mig ♥ Rosa såklart.
 
 

Torsdag

Denna torsdag inleddes med ett snabbt besök på mvc för min del, under tiden så umgicks E med mormor aka mummo. De hade visst busat för fullt, hon var helt slut när jag kom hem. Då hade hon bara varit vaken 1,5 timme. Visst kan småttingarna bli tröttare efter 3 månaders sprutan. Någon som vet om de varar flera dagar? Men vi slapp iaf feber och diverse, hon var trött bara dagen efter också, så trött att hon orkade bara med halva tiden av babysimmet igår. 
 
Annars har vi busat i babygymmet och en av leksakerna som sjunger är väldigt intressant just nu!
 
 
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se

HannaVic logotype