Ullared

Vad det alltid är lika kul och gå runt på Gekås men var helt slut efter resan som tog oss 4,5 timmar i shopping mode. Sedan resan dit & hem såklart. Hade lite ont i nacke & axlar men de gick över under natten sådan tur var. Att shoppa så länge är ingen direkt hit efteråt som gravid. Men det fick allt gå :-)
 
Vi fick med oss en hel del, lite saker fick jag till mig (ekologisk lotion och underkläder etc). Och mannen köpte en del till sig själv (capribyxor, fiskerdag osv), lite annan bös som saknades hemma och baby saker som var värda att köpa där då det var billigare, men dock inte allt så hade man velat så hade man kunnat köpa allt. Men en budget hade vi också, så en del köps senare. Tur är så är det inte så mycket, en del små saker och bäddset etc. 
 
Men nedan på bild ser ni typ 2/3 av det jag köpte, köpte småsaker också som typ nässug, lakan osv som jag inte orkade dra med på bild för de är riktigt tråkiga saker :-)
 
Vissa saker hade de dåligt utbud av som tex. bäddset och kläder.
 
Men på bild 1:
 
Amningskupor
2st snuttefiltar en större "grön" och en mindre.
2 st bodys
1st byxor
2 par strumpor
3 st nappar
1 st nappflska
1 st snutte
1 st kofta'
1 st skötväska
1 st Värmbar groda
1 st gosedjur
1 st bäddset (kuddöverdrag syns bara)
1 st skötbordsöverdrag
 
bild 2:
 
Skötbordsunderlägg
Baby gym
 
 
 
 

Att hitta rätt

Det är minsann inte lät att hitta den barnvagnen man vill ha! Ny eller begagnad? Vilket märke? Kombi?
Men vi bestämde oss från början att det minnsann ska bli en kombivagn, helt ärligt de håller mer i längden och man har mer nytta av den en längre period. En cityvagn får det bli också, de väger otroligt lite och är lättkörda. Vill ju ha en swivel hjul framtill så det är enkelt att tuta på! Största frågan är pengar och vad man har råd att lägga, för våran del så har vi inget emot en begagnad vagn för de flesta är knappt använda mer än 6 månader. Alla på blocket ser jätte fräscha ut och märke vi fastnat för från början är Brio. 
 
Så antagligen blir det en Brio Go, dels för att den är lättkörd, har ett bra gung och fyller de krav man har.
Finns flertal varianter hos Brio men flera av dom är för breda för våran bils bagage!! Men inte Brio Go, samt Smile.
 
Men de lutar åt Brio Go, delvis också för att man har testkört svägerskans flera gånger när man kört runt på lille Alfred ♥ Lillkillen som redan är så stor! 
 
 

Sommarvärme

Vad det blev varmt idag! Visst är det härligt att sommarvärmen har kommit tillbaka men de va lite väl varmt att gå hem från jobbet med långa byxor på sig. Det är så skönt att bara jobba 75% och har kortare dagar, idag slutade jag 12! Imorgon kör jag 16-20. Passade på att hämta ut paketet från KappAhl med lite byxor/leggings till lillan efter jobbet ♥ och märkte att magen hade en konstig position idag. Igår var en svullen och idag, sne, platt ja helt konstig :-) Känner mer och mer av lillans sparkar och man känner och ser utanpå också, det är så mysigt ♥ Imorgon går jag in i vecka 23, vart tar tiden vägen? Helt plötsligt är det en ny vecka. 
 

Försöker tagga mig självt till shopping resan til Ullared på söndag, tycker det alltid är kul och gå runt där. Får se hur mycket som följer med, men har faktiskt inte så mkt på min lista, inget till mig mer än underkläder annars är allt till lillan. Så har en känsla av att jag bara kommer hem med det som står på listan, kanske någon enstaka babyplagg också. :-)
 
 
Bjuder på en otroligt dålig kvalite idag. 
 
 
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se

HannaVic logotype