Mysig inneförmiddag

Idag håller vi oss inne under förmiddagen, troligtvis kommer mormor&morfar på besök innan Emilia ska sova. Om de nu inte skulle hinna, då kommer de när hon vaknat.

Vi busar med alla leksaker i hennes rum och jag fantiserar på vad mer vi kan få upp på väggarna. Lite tomt är det på vissa ställen och vill ha upp något fint ❤ Ska kika runt lite på nätet och se. Krokar, dvs tre pack ska hämtas ut i eftermiddag som ska upp brevid hennes byrå. (Kids concept)

Annars har vi det bara mysigt, ska lägga ut lite kläder på tradera, planera in och boka restaurang till 13 feb ❤ då firar vi 10 år tillsammans och ska sova på hotell och äta gott! Hotellet är redan bokat 👏

Emilias mini maileg dockhus börjar få lite möbler, fyndade lite på Netto! Jag måste få en ny kamera alltså..



Cissi    •     •   http://nastanperfekt.blo.gg

Låter som en mysig dag

Frida    •     •   http://fridauu.blogg.se

Haha nej jag tycker det är svårt till barnen också! Vi har inte en enda tavla i Henrys rum än (fast å andra sidan har vi fortfarande hans säng i vårat rum) så behövs ju inga tavlor än. Men snart så!










Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se

HannaVic logotype