Ullared

Vad det alltid är lika kul och gå runt på Gekås men var helt slut efter resan som tog oss 4,5 timmar i shopping mode. Sedan resan dit & hem såklart. Hade lite ont i nacke & axlar men de gick över under natten sådan tur var. Att shoppa så länge är ingen direkt hit efteråt som gravid. Men det fick allt gå :-)
 
Vi fick med oss en hel del, lite saker fick jag till mig (ekologisk lotion och underkläder etc). Och mannen köpte en del till sig själv (capribyxor, fiskerdag osv), lite annan bös som saknades hemma och baby saker som var värda att köpa där då det var billigare, men dock inte allt så hade man velat så hade man kunnat köpa allt. Men en budget hade vi också, så en del köps senare. Tur är så är det inte så mycket, en del små saker och bäddset etc. 
 
Men nedan på bild ser ni typ 2/3 av det jag köpte, köpte småsaker också som typ nässug, lakan osv som jag inte orkade dra med på bild för de är riktigt tråkiga saker :-)
 
Vissa saker hade de dåligt utbud av som tex. bäddset och kläder.
 
Men på bild 1:
 
Amningskupor
2st snuttefiltar en större "grön" och en mindre.
2 st bodys
1st byxor
2 par strumpor
3 st nappar
1 st nappflska
1 st snutte
1 st kofta'
1 st skötväska
1 st Värmbar groda
1 st gosedjur
1 st bäddset (kuddöverdrag syns bara)
1 st skötbordsöverdrag
 
bild 2:
 
Skötbordsunderlägg
Baby gym
 
 
 
 
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se

HannaVic logotype